O nas

Pri Humanih tehnologijah se ukvarjamo z razvojem zmogljivih spletnih rešitev, ki jih je užitek uporabljati.

Nudimo vam:

Google Analytics brez piškotkov

Razvili smo programsko knjižnico, ki omogoča da Google Analytics uporabljate brez piškotkov in v statistike tako zajemeta vse obiskovalce vašega spletnega mesta, ne glede na to ali dovolijo uporabo piškotkov ali ne. Več >>

DobraVila

DobraVila je naša programska platforma za gradnjo spletnih strani. Uporaba DobreVile je tako enostavna, da se naše stranke na njej hitro počutijo kot doma in tako brez težav vso vsebino svoje strani sami urejajo. več >>

Intranet

Naše rešitve za intranet so namenjene predvsem manjšim in srednje velikim podjetjem, ki želijo učinkovito in pregledno upravljati s podatki v podjetju, poskrbi pa tudi za vzpodbujanje zaposlenih. več >>

Spletna iskrica

V podjetju razvijamo rešitev, s pomočjo katere si boste lahko sami sestavili svojo spletno stran popolnoma brez znanj na področju HTML in CSS zapisov. Tudi obliko bo mogoče poljubno prilagajati! več >>

Poglej od blizu!

Poglej od blizu! je naše interaktivno prilagodljivo orodje, namenjeno spletnemu prikazu stanovanjskih objektov. Pomaga vam izpostaviti kvalitete vaše gradnje in omogoči natančno in doživeto predstavitev ponujanega stanovanja ali hiše. več >>

Ostali izdelki in storitve

Izdelava spletnih strani pa ni edina storitev, ki jo nudimo. Več naših rešitev in izdelkov lahko najdete na tej strani, če pa vas zanima, kako te rešitve delujejo v praksi, vas vabimo, da prebrskate naše reference. več >>

Stran referenc >>

O podjetju

Smo podjetje, ki se ukvarja z razvojem naprednih programskih orodij za ustvarjanje in upravljanje spletnih rešitev, od izdelave spletnih strani in intranet rešitev do rešitev po meri. Od marca 2011 smo član Tehnološkega parka Ljubljana. Namen podjetja Humane tehnologije je s pomočjo informacijske tehnologije izboljšati kvaliteto življenja ljudi in podjetij.

Nagrade in objave

finovacij1.png

Dve nagradi na 4. slovenskem forumu inovacij

Kvalitete naših izdelkov se zavedajo tudi drugi. Dve naši rešitvi - DobraVila in Poglej od blizu! - sta bili izbrani med najboljše Slovenske inovacije in predstavljeni na 4. Slovenskem forumu inovacij.

DobraVila je zelo zmogljiva in prilagodljiva spletna aplikacija, s pomočjo katere spletne strani enostavno in pregledno urejamo brez znanja programiranja in HTML zapisa.

Poglej od blizu! je interaktivno in razširljivo orodje za virtualni prikaz stanovanj, hiš in turističnih objektov, ki omogoča potencialnim strankam, da objekt doživijo prek spleta.

Hvala vsem, ki ste nas obiskali na forumu inovacij, ostale pa lepo vabimo, da si več o naših izdelkih preberete na tej povezavi!

Članek v reviji Finance

Z veseljem vam sporočamo, da smo se v reviji Finance predstavili kot eni od lomilcev krize! Lepo vas vabimo, da si torej preberete zanimiv članek z naslovom »Z napredno tehnologijo rešujte vsakdanje težave strank«.

Sodelovanje

Iščemo sodelavce

V Humanih tehnologijah vedno iščemo samoiniciativne, komunikativne in pozitivno naravnane ljudi, ki znajo uresničiti svoje ideje.

Če vas zanima delo v našem podjetju, stopite v stik z nami in nam po e-pošti pošljite nekaj o vas.

Iščemo partnerje

Ste izdelali dizajn spletne strani in sedaj potrebujete nekoga, ki bi vam pomagal, da dizajn zaživi? Želite svojim strankam ponuditi sodobne spletne rešitve? Skupaj z vami lahko za vaše stranke izdelamo spletne strani, ki ne bodo le atraktivne ampak tudi razširljive in preproste za uporabo.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo raziskali možnost poslovnega partnerstva.

Kontakt:
info@humane-tehnologije.si

podrobnostishadow1-3.png

Mnenja uporabnikov

Jurij Rihar

Jurij Rihar, direktor, PeG podatkovniki d.o.o.

Sodelovanje z ekipo HT je vedno odprto, profesionalno in konstruktivno. Njihov prispevek praviloma nadgradi našo projektno idejo.

Izbira DobreVile za krmiljenje našega vsebinsko zelo zahtevnega, obsežnega in kompleksnega spletnega portala nam je močno olajšalo in poenostavilo njegovo urejanje in nadgrajevanje, zato nam ostaja več časa in energije za razvijanje novih idej.

Nadja Maraž

Nadja Maraž, Studio Mars d.o.o.

Pri izgradnji spletnih strani, ki potrebujejo podporo za urejanje vsebin, se z veseljem povezujemo z ekipo Humanih tehnologij. Njihova Dobra vila se zlahka prilagaja natančnim zahtevam oblikovalca, včasih preseže svoje omejitve in iznajde kaj novega, vedno pa omogoča enostavno vzdrževanje in dodajanje vsebin. Z njeno pomočjo lahko zraste enostavna, a izvirna spletna predstavitev ali pa kompleksno spletno mesto z interaktivnimi vsebinami in sodobnimi komunikacijskimi orodji.

Tom Kropiwnicki

Tom Kropiwnicki, Mideas Gmbh

Po več letih poslovanja v medijih sem na srečo odkril DobroVilo. To je prvi sistem CMS, ki sem ga odkril, ki deluje pravilno in nudi dolgoročno podporo za rast našega podjetja. Hkrati pa je dovolj zmogljiv, da brez težav prestaja našo pogosto vsakodnevno uporabo na vseh naših marketinških projektih in dogodkih.

Pišite nam!

E: info@humane-tehnologije.si