DobraVila vam pričara ugodno in zmogljivo spletno rešitev,
s katero lahko uresničite vaše spletne želje

Prva želja

Spletna predstavitev

Druga želja

Komunikacija s strankami

Tretja želja

E-poslovanje

Spletna iskrica

Samostojna izdelava strani

Prva želja: Spletna predstavitev

Pregledna spletna stran, ki odraža pristop vašega podjetja in jasno predstavi vaše storitve ali izdelke. Kljub zmogljivem in naprednem sistemu je urejanje vsebine strani presenetljivo enostavno.

  
 

Preprosto samostojno urejanje vsebine

Ker je uporaba DobreVile tako enostavna, se boste na njeni platformi hitro počutili kot doma, tako boste spremembe na vaši strani brez težav lahko urejali kar sami.

"Drag&Drop" način urejanja vsebinske strukture

Premikanje elementov strani po vsebinski strukturi (vrstni red strani v drevesni strukturi, slik v galerijah,..) je enostavno in pregledno – način »vleci in spusti« (»drag&drop«).


Oblikovanje spletne strani

Pogosto prav izgled spletne strani sporoča več, kot njena vsebina. Zato vsako stranko obravnavamo unikatno in poskrbimo, da izdelane strani dobro odražajo podjetja, ki jih predstavljajo.

Varnost podatkov

Z izbiro naše rešitve se obenem zavarujete pred izgubo podatkov, saj dnevno izvajamo arhiviranje vsebine na vaši spletni strani.


Samodejna obdelava slik

Ob dodajanju novih slik na vašo spletno stran ne bo nobenih skrbi: DobraVila sama izdela primerne različice velikosti slike in poskrbi, da bodo morebitni dodatni efekti upoštevani (npr. zaobljeni robovi, sence, črno-bela verzija slike,...).

Nadgradljivost

Razširljivost in fleksibilnost DobreVile poskrbita, da vaša spletna stran raste z vašimi potrebami, tako ne bo treba prenoviti ali celo zavreči vaše spletne strani ob novih željah.

 

Dobra uvrščenost na iskalnikih

DobraVila omogoča iskalnikom popoln in odprt dostop do vsebine – podprti so zemljevidi strani v XML obliki (sitemap), določanje naslova in opisa za vsako posamezno podstran, URL naslovi, ki vsebujejo berljive opise... Vse to je osnova za dobro uvrstitev na spletnih iskalnikih kot so Google in Najdi.si.

Podpora

Dobra podpora je proaktivna. Poskrbeli bomo, da bo vaša stran brezhibno delovala brez da bi s tem obremenjevali vas, hkrati pa vam bomo za morebitno pomoč vedno na voljo.

 

Druga želja: Komunikacija s strankami

S pravim pristopom pri stiku s strankami lahko poskrbite za pridobivanje novih strank in hkrati ohranjanje dobrega odnosa z obstoječimi. Z DobroVilo lahko to komunikacijo prilagodimo vašemu načinu poslovanja.

 
 

Kontaktni obrazci in naročanje na novice

Poenostavite prvi stik  potencialne stranke z vami s pomočjo kontaktnega obrazca ali pa vzpostavite stalen kontakt s strankami s pomočjo e-novic.

Pošiljanje novic po elektronski pošti

S pomočjo naših rešitev za pošiljanje e-novic lahko kar na svoji strani sestavite atraktiven in informativen pregled novic, s katerim poskrbite, da bodo vaše stranke vedno na tekočem glede vašega poslovanja


Interakcija s Facebook-om

Z našimi aplikacijami, prilagojenimi za interakcijo z omrežjem Facebook (npr. "všeč mi je", komentarji na spletnih straneh,...) bo oglaševanje vaših izdelkov in storitev enostavnejše, razpoznavnost vašega podjetja pa bo rasla.

   

Tretja želja: e-poslovanje

Vaše stranke se lahko že na vaši spletni strani dobro spoznajo z izdelki, ki jih nudite, in nato zaključijo nakup brez obiska vaših salonov.

 
 

Katalog izdelkov

Izdelke lahko v katalogu predstavite tako podrobno, kot si to želite (pri tem naj vam pomagajo tabele tehničnih lastnosti, galerije, video vsebina, članki, pogosta vprašanja,...), kljub raznovrstni vsebini pa poskrbimo, da je vaš katalog pregledno in estetsko zastavljen.

E-trgovina

Svojim strankam omogočite nakup preko spleta z nakupovalno košarico in ustvarjanjem ter pošiljanjem predračuna z izbranimi izdelki!


Baza znanja in intranet

Naša rešitev omogoča učinkovito upravljanje informacij in hkrati vzpodbuja zaposlene k sodelovanju. Pod eno streho vsebuje različne vrste podatkov (projekte, dokumente, osebe, podjetja, znanje...), ki se nato smiselno povezujejo med seboj.

Po meri izdelane spletne aplikacije

DobraVila je prilagodljiva in zmogljiva platforma, s pomočjo katere lahko ustvarimo tudi aplikacije, ki jih na seznamih ne zasledite. Sporočite nam vaše želje in našli bomo pravo rešitev!

 

 

Spletna iskrica: Samostojna izdelava spletne strani

S pomočjo našega novega orodja boste lahko samostojno zastavili, oblikovali in vnesli vsebino na svojo novo spletno stran brez kakršnegakoli posrednika. Pri tem vam bo pomagal grafični vmesnik, kjer vsebino in elemente strani urejate na način »drag&drop«, za postavitev strani pa ne potrebujete nikakršnega znanja s področja urejanja spletnih strani (html in css kodiranja).

Tudi po končani postavitvi spletne strani bo dodajanje besedil, slik in druge vsebine enostavno, podpira ga namreč zmogljiv sistem za urejanje vsebine.

Spletna iskrica bo na voljo kmalu, medtem pa si lahko ogledate primere spletnih strani, ki jih lahko ustvarite s takšnim orodjem!

podrobnostishadow1-3.png

Pišite nam!

E: info@humane-tehnologije.si


 

 
 

Postopek izvedbe projekta

1. korak

Brezplačno svetovanje

Ne bo se vam treba poglabljati v tehnične podrobnosti spletnih strani. Na skupnem sestanku bomo zasnovali pravo rešitev za vas!

2. korak

Zasnova spletne strani

Vsako stranko obravnavamo unikatno in pripravimo atraktivno in pregledno spletno predstavitev, primerno vašemu podjetju.

3. korak

Izvedba

Vašo spletno stran postavimo na temeljih zmogljivega sistema za urejanje vsebine, ki omogoča tudi naknadne razširitve spletne strani.

4. korak

Preprosto dodajanje vsebin

Posvetite se vsebini strani in vašemu poslu, medtem ko mi skrbimo za brezhibno delovanje vaše spletne strani in vam nudimo tehnično pomoč.