Novice

Članek v reviji Finance

15.10.2010 | Alenka Bajec Strle

Z veseljem vam sporočamo, da smo se pred kratkim v reviji Finance predstavili kot eni od lomilcev krize! Lepo vas vabimo, da si torej preberete zanimiv članek z naslovom »Z napredno tehnologijo rešujte vsakdanje težave strank«.

Nagrada na 4. slovenskem forumu inovacij

02.03.2010 | Alenka Bajec Strle

Ste že slišali? Dva naša izdelka - DobraVila in Poglej od blizu! - sta bila izbrana med najboljše Slovenske inovacije in predstavljena na 4. Slovenskem forumu inovacij.

DobraVila je zelo zmogljiva in prilagodljiva spletna aplikacija, s pomočjo katere spletnih strani enostavno in pregledno urejamo brez znanja programiranja in HTML zapisa.

Poglej od blizu! je interaktivno in prilagodljivo orodje za virtualni prikaz stanovanj, hiš in turističnih objektov, ki omogoča potencialnim strankam, da objekt doživijo prek spleta.

Hvala vsem, ki ste nas obiskali na forumu inovacij, ostale pa lepo vabimo, da si več o naših izdelkih preberete na tej strani!

Iščemo partnerje

Ste izdelali dizajn spletne strani in sedaj potrebujete nekoga, ki bi vam pomagal, da dizajn zaživi? Želite svojim strankam ponuditi sodobne spletne rešitve? Skupaj z vami lahko za vaše stranke izdelamo spletne strani, ki ne bodo le atraktivne ampak tudi razširljive in preproste za uporabo.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo raziskali možnost poslovnega partnerstva.

Kontakt:
info@humane-tehnologije.si

Nasvet tedna

Dodajanje več slik hkrati

Slike spletne strani poživijo, hkrati pa je besedilo na strani veliko lažje razumljivo, če mu dodamo primerno sliko. Pogosto pa želimo na stran dodati večje število slik, kar je lahko nekoliko zamudno. V ta namen nam Dobra vila nudi naslednji trik:

  1. V poglavju Galerija kliknemo na zvezdice in izberemo možnost »Naloži več datotek hkrati«.
  2. Na strani se prikaže malo odlagalno okence. Kliknemo na gumb »Select files...« na okencu, prikaže se raziskovalec vsebine našega računalnika, kjer poiščemo in označimo datoteke, ki jih želimo prenesti.
  3. Izberemo gumb »Odpri« in izbrane datoteke se prenesejo na strežnik.
  4. Alternativa prejšnjim dvem točkam: na namizju (ali raziskovalcu vsebine računalnika) označimo datoteke, ki jih želimo prenesti na stran. Izbor odvlečemo v okence, kjer se slike samodejno prenesejo na strežnik.
podrobnostishadow1-3.png

Pišite nam!

E: info@humane-tehnologije.si