Novice

Sodobne spletne strani za gradbeništvo in povezane panoge

20.05.2011 | Alenka Bajec Strle

V sodelovanju med PEG Gradbenim portalom in podjetjem Humane tehnologije smo pripravili ugodno ponudbo za izdelavo ali prenovo spletnih strani. Ponudbo smo oblikovali posebej za podjetja, ki delujejo na področju gradbeništva in trgovine z namenom, da vam pomaga znižati stroške poslovanja in obogatiti ponudbo za stranke.

Posebnost naše rešitve je spletna baza vaših izdelkov in storitev, ki omogoča jasen in zanimiv prikaz izdelkov ter poenostavi dodajanje novih in urejanje obstoječih izdelkov.

Več o ponudbi >>

Preizkusite testno bazo izdelkov >>

Iskrica je preskočila

16.05.2011 | Alenka Bajec Strle

Iskrica je revolucionarna vrsta spletne strani, ki jo razvijamo v našem podjetju. Z njo boste lahko na preprost način ustvarjali lepe spletne strani, ki nemudoma padejo v oči! Spletno stran boste lahko sestavljali na način Drag&drop, temeljila pa bo na zelo zmogljivem sistemu za urejanje vsebine (CMS). Več o spletnih iskricah si preberite tukaj.

Včlanitev v TPLJ

04.05.2011 | Alenka Bajec Strle

Veseli nas, da se od marca 2011 lahko pohvalimo s članstvom v Tehnološkem parku Ljubljana!

Na novo pridobljeno članstvo nam bo pomagalo pri lažji promociji naše tehnologije, hkrati pa nam bo odprlo dostop do znanja in izkušenj, ki se preko Tehnološkega parka Ljubljana izmenjujejo. Več o Tehnološkem parku Ljubljana si lahko preberete tukaj.

Iščemo partnerje

Ste izdelali dizajn spletne strani in sedaj potrebujete nekoga, ki bi vam pomagal, da dizajn zaživi? Želite svojim strankam ponuditi sodobne spletne rešitve? Skupaj z vami lahko za vaše stranke izdelamo spletne strani, ki ne bodo le atraktivne ampak tudi razširljive in preproste za uporabo.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo raziskali možnost poslovnega partnerstva.

Kontakt:
info@humane-tehnologije.si

Nasvet tedna

Dodajanje več slik hkrati

Slike spletne strani poživijo, hkrati pa je besedilo na strani veliko lažje razumljivo, če mu dodamo primerno sliko. Pogosto pa želimo na stran dodati večje število slik, kar je lahko nekoliko zamudno. V ta namen nam Dobra vila nudi naslednji trik:

  1. V poglavju Galerija kliknemo na zvezdice in izberemo možnost »Naloži več datotek hkrati«.
  2. Na strani se prikaže malo odlagalno okence. Kliknemo na gumb »Select files...« na okencu, prikaže se raziskovalec vsebine našega računalnika, kjer poiščemo in označimo datoteke, ki jih želimo prenesti.
  3. Izberemo gumb »Odpri« in izbrane datoteke se prenesejo na strežnik.
  4. Alternativa prejšnjim dvem točkam: na namizju (ali raziskovalcu vsebine računalnika) označimo datoteke, ki jih želimo prenesti na stran. Izbor odvlečemo v okence, kjer se slike samodejno prenesejo na strežnik.
podrobnostishadow1-3.png

Pišite nam!

E: info@humane-tehnologije.si