Novice

Dom in šola za sirote vzhodnega Tibeta

05.10.2011 | Ivona Štimac Trontelj

Že vrsto let podpiramo delovanje Šečen dobrodelne šole za sirote na Tibetu. Sedaj smo jim naredili novo spletno stran, ki ponuja številne vsebine ter fotografije šole in otrok. 

Unternehmen Hund

02.08.2011 | Ivona Štimac Trontelj

Kako do dobre uvrstitve na iskalnikih?

19.07.2011 | Alenka Bajec Strle

Lepo oblikovana spletna stran že dolgo ne zagotavlja dovolj visokega obiska. Večina novih obiskovalcev vašo stran odkrije s pomočjo njihovega najljubšega iskalnika (Google, Najdi.si, Bing,..), da pa bi ob iskanju izdelkov, ki jih prodajate, hitro našli vašo spletno stran, je priporočljivo poskrbeti, da je ta postavljena tako, da čim bolje sodeluje z iskalniki.

Prilagajanje vidljivosti spletne strani spletnim iskalnikom se imenuje optimizacija spletne strani (SEO- Search engine optimization). Spletno stran lahko prilagajamo z različnimi metodami, nekaj jih predstavljamo v tem članku.

Iščemo partnerje

Ste izdelali dizajn spletne strani in sedaj potrebujete nekoga, ki bi vam pomagal, da dizajn zaživi? Želite svojim strankam ponuditi sodobne spletne rešitve? Skupaj z vami lahko za vaše stranke izdelamo spletne strani, ki ne bodo le atraktivne ampak tudi razširljive in preproste za uporabo.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo raziskali možnost poslovnega partnerstva.

Kontakt:
info@humane-tehnologije.si

Nasvet tedna

Dodajanje več slik hkrati

Slike spletne strani poživijo, hkrati pa je besedilo na strani veliko lažje razumljivo, če mu dodamo primerno sliko. Pogosto pa želimo na stran dodati večje število slik, kar je lahko nekoliko zamudno. V ta namen nam Dobra vila nudi naslednji trik:

  1. V poglavju Galerija kliknemo na zvezdice in izberemo možnost »Naloži več datotek hkrati«.
  2. Na strani se prikaže malo odlagalno okence. Kliknemo na gumb »Select files...« na okencu, prikaže se raziskovalec vsebine našega računalnika, kjer poiščemo in označimo datoteke, ki jih želimo prenesti.
  3. Izberemo gumb »Odpri« in izbrane datoteke se prenesejo na strežnik.
  4. Alternativa prejšnjim dvem točkam: na namizju (ali raziskovalcu vsebine računalnika) označimo datoteke, ki jih želimo prenesti na stran. Izbor odvlečemo v okence, kjer se slike samodejno prenesejo na strežnik.
podrobnostishadow1-3.png

Pišite nam!

E: info@humane-tehnologije.si